Thursday, February 24, 2011

Gara2 Gatal Tangan.... Huwaaaaa.....


Huuwaaaaaaaaaaaaaa.............
Tengok la tu korang....
Konon2 nak la tukar header tu.. kasik cantik sket...
Tapi.. Tapiii....

Besar gedabak jadik nyer header tu...
Dah la senget plak tu...
Padan muke aku.. gatal sgt nk ubah2..
Camane nk kecik kan balik nie... 


Tolong.. tolong.. tolongg... 

Huwaaa.. Huwaaa.. Huwaaaaa.... ;(


5 comments:

Sunah Mohammad said...

hehehe..comel la tu~ ;)

♥z@z@♥ said...

comel la yunk..zai suke je tgk..oke ape..cantek..

shearasol said...

boleh kecikkan saiz dia
1. buka fail gambar tu, klik kanan..open with...microsoft office picture manager.
2. kalau dah masuk, klik edit picture kat atas tu, then klik button resize kan bawah sebelah kanan.
3. klik kat tempat yg ada arrow kat sebelah kanan tu, pilih la saiz apa yg nak. biasanya Shea guna 640x480px
4. save
5. dah boleh masuk dlm blog.
Kalau saiz tu pun besar, boleh pilih yg kecik skit

Okey, slamat mencuba

~BUTfulsay~ said...

k.sunah: comel ke besar gedabak camtu.. adoii laa....

zai: tolong daku yunk...

shea:ok2.. thank 4 d information ek.. akan ku cube secepat yg mungkin.. huk3..

Redbloodsnow said...

hehehe...camne leh senget plak tue dear...hiksss